HÁZTÓL-HÁZIG szolgáltatás Szombathely környékén

Elérhető HÁZTÓL-HÁZIG szolgáltatásunk Szombathelyen és környékén. A szállításra minden héten hétfőn és csütörtökön délelőtt kerül sor.
A kedd éjfélig beérkező megrendelésekért csütörtökön, a szombat éjfélig beérkező megrendelésekért hétfőn megy ki a futár. Önnek nincs más dolga, mint hiánytalanul kitölteni és beküldeni a lenti űrlapot. Ezt követően futárunk felveszi Önnél a tisztításra váró textíliát, majd 1 hét múlva tisztán, frissen vasalva viszi vissza Önnek.

A HÁZTÓL-HÁZIG szolgáltatás Szombathely területén csak 4 000 Ft, Szombathelyen területén kívül csak 8 000 Ft értékű megrendelés felett vehető igénybe.
A szállítás költsége Szombathely közigazgatási területén egységesen 590 Ft/forduló, Szombathelyen kívül egyedi árszabást alakítottunk ki, mely szerint a székhelyünktől (Szombathely, Kossuth L. u. 19.) számítva 10 km-en belül 990 Ft/forduló, 20 km-en belül 1 790 Ft/forduló szállítási költséget számolunk fel.
Szombathely területén kívül csak az alábbi településekre szállítunk: Sé, Torony, Dozmat, Narda, Felsőcsatár, Vaskeresztes, Horvátlövő, Pornóapáti, Nárai, Ják, Balogunyom, Táplánszentkereszt, Tanakajd, Vasszécseny, Vép, Gencsapáti, Gyöngyösfalu és Lukácsháza.

*Amennyiben a megrendelésről nem érkezik visszaigazoló e-mail, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot hivatalos e-mail címünkön.

*A megrendelés pontos ellenértékét a textíliák szakmai bevállalása után díjbekérő formájában küldjük meg a megadott e-mail címre.

Bezár