Háztol-házig szolgáltatás

HÁZTÓL-HÁZIG szolgáltatás Szombathely környékén

Elérhető HÁZTÓL-HÁZIG szolgáltatásunk Szombathelyen és környékén. A szállításra a hét minden napján (kapacitás függvényében változhat) délután kerül sor 13:00 – 16:00 között.
Önnek nincs más dolga, mint hiánytalanul kitölteni és beküldeni a lenti űrlapot. Ezt követően kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot a szállítás pontos időpontjáról és a részletekről, majd a futás elhozza Öntől a tisztításra váró textíliát, majd néhány napon belül tisztán, frissen vasalva viszi vissza Önnek.

A HÁZTÓL-HÁZIG szolgáltatás Szombathely területén csak 5 000 Ft, Szombathelyen területén kívül csak 10 000 Ft értékű megrendelés felett vehető igénybe.
szállítás költsége Szombathely közigazgatási területén egységesen 590 Ft/forduló, Szombathelyen kívül 1 590 Ft/forduló szállítási költséget számolunk fel.
Szombathely területén kívül csak az alábbi településekre szállítunk: Sé, Torony, Dozmat, Narda, Felsőcsatár, Vaskeresztes, Horvátlövő, Pornóapáti, Nárai, Ják, Balogunyom, Táplánszentkereszt, Tanakajd, Vasszécseny, Vép, Gencsapáti, Gyöngyösfalu és Lukácsháza.

*Amennyiben a megrendelésről nem érkezik visszaigazoló e-mail, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot hivatalos e-mail címünkön.
*Előre utalás esetén a textíliák a megrendelés pontos ellenértékének beérkezését követően kerülnek csak visszaszállításra.